Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ÁSZF

Ön, mint felhasználó a www.vegyi.eoldal.hu URL alatt elérhető webáruház (Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:

1. Üzemeltető adatai
 
 • Név: Iváncsevics Péter
 • Székhely/Lakcím: 2440 Százhalombatta, Jedlik Ányos utca 11 
 • Levelezési cím: 2440 Százhalombatta, Jedlik Ányos utca 11 
 • E-mail: vegyi.eoldal@gmail.com
 • Telefon:+36-70-373-0036
 • Weboldal: www.vegyi.eoldal.hu
 • Adószám: 67122176-1-33
 • Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám: 43441891
 • A nyilvántartó cégbíróság/jegyző: Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala
 • Kereskedelmi tevékenység bejelentési száma: 1586

2. Vásárlás, szerződés

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Beállítások” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet (a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről) 3. melléklete szerint kizárólag üzletben forgalmazható termékeket nem árusítunk. (pl. a kémiai biztonságról szóló törvény szerinti veszélyes anyagok és keverékek,az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint robbanásveszélyes osztályba tartozó anyag). Megrendelés után ellenőrizzük, hogy a megrendelt termék megfelel a jogszabályokban előírtaknak. Amennyiben oldalunkon Ön ilyen terméket (pl hajtógázas sprayk, fertőtlenítők, mosóporok) lát, kérjük jelezze a vegyi.eolda@gmail.com címre. A feltöltött termékek biztonsági adatlapjait honlapunkon, folyamatosan töltjük és frissítjük.

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó (vastagon) árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Bevásárlókosár:

A „Bevásárlókosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, míg az egyes termékek mellett található négyzet pipálásával és a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva több terméket, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

A „Bevásárlókosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő pluszköltség(ek)et.

2. lépés

Adatbevitel:

A „Folytatás” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

3. lépés

Adatbeviteli hibák javítása:

A böngésző vissza gombjával visszatérhet az 1. lépéshez, a „Bevásárlókosár” felületére, és módosíthatja kosara tartalmát, a szállítási és fizetési módot. A „Megrendelések összesítése” gombra kattintva pedig a megrendelést véglegesítő felületre, a 3. lépéshez juthat.

Az összesítő oldalon láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát. Ezen a ponton lehetősége van a böngésző vissza gombjával visszatérni a 2. lépéshez és módosítani felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Megrendelés:

Rendelését a képen látható CAPTCHA kód megadásával és a „Rendelés” gombra kattintva véglegesítheti. Amennyiben a CAPCTHA nem jól olvasható, az „A képen látható kód meghallgatása” menüvel indítva meghallgathatja azt.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait, ezután 48 órán belül a szállítást visszaigazoló e-mailt küldjük ki Önnel. A szállítást visszaigazoló e-mail-re Önnek 48 órája van válaszolni a szállítás időpontjára. Amennyiben a szállítást visszaigazoló e-mail az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, vagy Ön nem válaszol a szállítás időpontjára, akkor az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

Szerződés létrejötte:

A szerződés tárgya a vegyi.eoldal internetes áruházában található valamennyi árucikk. A szerződés létrejött, ha mindkét fél elfogadta (e-mailben) a szállítási időpontot. Az Üzemeltető és Ön között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek. Nem kerül iktatásra és a későbbiekben nem kereshető vissza.
A szerződéskötés nyelve magyar.

3. Árak

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a szállítást visszaigazoló e-mailben feltüntetésre kerülnek.

4. Szállítási határidő és feltételek

Szállítási határidő a szállítást visszaigazoló e-mailben kerül megjelölésre. Házhozszállítás pénteki és szombati napokon (pénteken 16 és 19 óra között, szombaton 9 és13 óra között) Az Üzemeltető köteles az Ön által megrendelt terméket, a megrendelésen megadott szállítási címre eljuttatni. Ön köteles a megrendelt és a megadott címre kiszállíttatott árut átvenni. A vételárat, mely tartalmazza a termék árát és a szállítási költséget átvételkor megfizetni.

5. Fizetési feltételek

Önnek készpénzes fizetésre van lehetősége, kiszállítás futár utánvétel, kiszállítás postai utánvétel, és házhozszállítás esetén is.

Csomagfeladásnál fizetendő költségek:

 • Futárszolgálat 0kg -20kg 1700 Ft
 • Utánvét (Futár kézbesítés esetén) 0 Ft

Házhozszállítás Százhalombattán díjtalan

Házhozszállítás (Érd, Tárnok, Ercsi, Ráckeresztúr, Martonvásár, Beloiannisz, Iváncsa) 590ft, 5000ft felett a kiszállítás díjmentes.

A termékek mellé minden esetben készpénzfizetési számlát mellékelünk.

 

6. Elállás, termékcsere

Megrendelés során Ön élhet a 17/1999.és a 48/2014. Kormányrendeletben rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől. Önnek E-mailben: vegyi.eoldal@gmail.com közölnie kell, hogy az átvett termékre nem tart igényt. Önnek a nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül az árut vissza kell küldenie, melynek költsége Önt terheli. Mi a termék teljes vételárát visszatérítjük a szállítási költséggel együtt. Amennyiben az áru olyan állapotban kerül visszaszállításra hozzánk, hogy azon sérülés látszik, vagy megállapítható, hogy használták, az okozott kárt Önnek kell megfizetnie.

7. Jótállás, szavatosság

Amennyiben az átvett termék hibás, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A hibás termék visszajuttatásának költsége a megrendelőt terheli, a cserélt termék szállítási költségét a vegyi.eoldal fizeti. Garancia érvényesítése a termékhez minden esetben mellékelt számlával, valamint a termék címünkre történő együttes visszajuttatásával történik. 

 

8. Panaszügyintézés

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

 • Név: Iváncsevics Péter
 • Levezési cím: 2440 Százhalombatta, Jedlik Ányos utca 11
 • Telefon: +36-20-238-6453
 • E-mail: vegyi.eoldal@gmail.com

A panaszt az Üzemeletető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.

9. Adatvédelem

A Honlap az eOldal szolgáltatás keretében működik, melyre tekintettel az eOldal adatkezelési tájékoztatója (is) megfelelően irányadó. A vegyi.eoldal nem küld hírleveleket. A személyes adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, csak az áru kézbesítésére használjuk fel.

A weboldal kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Weboldalunk tartalma a legnagyobb gondossággal kerül összeállításra, publikálásra. A tartalmak helyességéért, teljességéért és aktualitásáért azonban nem tudunk felelősséget vállalni, így különösen a tartalom naprakészségéért, helytállóságáért, minőségéért, továbbá a harmadik fél jogát ért sérelem, az adatvesztés vagy vírusok elleni védelemért. Mivel a termékek rendszeresen változnak, megújulnak ezért nem vállalunk felelősséget az esetleges helytelen információért.

 A web-áruházban megjelenő képek illusztrációk, nem minden esetben egyezik a termék és a mellérendelt kép. A termékekkel feltüntetett színek esetlegesen változhatnak, kérjük, ha ragaszkodik egy adott színhez, akkor jelölje meg.

10. Záró rendelkezések

Irányadó jog: Jelen Üzletszabályzatra a Magyar Köztársaság jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései az irányadók.

Üzletszabályzat módosítása: Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényeség kezdete: 2016.04.01